Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Babagan awake dhewe

Mikufoam Industry Co., Ltd. dumunung ing Kota Wuxi, Provinsi Jiangsu, China.Posisi geografis luwih unggul, cedhak karo Pelabuhan Shanghai lan Bandara Internasional Shanghai, transportasi kasebut trep banget, lan pangiriman pas wektune.Wuxi dumunung ing wilayah hub transportasi Kali Yangtze, lan trep banget kanggo pindhah menyang kutha apa wae ing negara kasebut.Sawise pesenan diselehake, kita bisa ngirim barang menyang panggonan sing ditemtokake pelanggan ing wektu sing cendhak, njamin ketepatan wektu pesenan.Kajaba iku, kita cedhak karo sawetara bandara internasional ing China, lan trep banget kanggo pelanggan saka sak ndonya kanggo ngunjungi pabrik kita.

Mikufoam minangka produsen khusus ing produksi macem-macem produk busa, utamane produk busa PU, kayata bantal lelungan U-shaped, bantal busa memori, bantal TPE, bantal busa gel, bantal kursi mobil lan produk busa liyane sing bisa disesuaikan saka busa. .

0de8O

Kaluwihan kita

Kita nggawe macem-macem barang busa / spons lan produk sing cocog, kalebu bantal busa memori, bantal turu busa memori.bantal travel busa memori.lan produk perawatan ibu & bayi.

P: Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?
A: T/T (Transfer Bank), Kartu Kredit, E-checking.Paypal.lan cara pembayaran liyane bisa ditampa.

P: Apa Ketentuan Pengiriman sampeyan?
A: Segara, udhara lan ekspres (DHL, FEDEX, UPS, EMS, lsp) kasedhiya cara pangiriman.

P: Apa Cara Paket sampeyan?
A: Kita duwe cara paket sing beda: tas PP, tas mawa, kothak warna, kothak Hadiah Roll Up, Saben paket ritel, banjur ing karton master.

P: Apa Layanan Produksi sampeyan?
A: MOQ: 1OOPCS ditrima OEM / ODM disambut kanthi apik Logo, label cuci, warna adat disambut kanthi apik

DISTRIBUSI PASAR

Nggawe urip sehat kanggo sampeyan

Produk kita arang banget kompetitif, kanthi kualitas dhuwur lan rega murah, lan duwe sertifikat kualifikasi produk kanggo ngekspor menyang macem-macem negara, sing disenengi lan disambut dening pasar global.Saiki, produk kasebut wis diekspor menyang negara ing limang bawana kalebu Kanada, Amerika Serikat, Eropa, Timur Tengah, Afrika lan liya-liyane.

TP2

TENTANG MIKUFOAM

<B1BCB7E1D1F9B1BE2E786C73>

Kita duwe peralatan produksi lengkap lan pemasok bahan mentah sing apik, lan ngontrol kualitas saben produk supaya bisa njamin kapasitas produksi tartamtu nalika njamin kualitas produk.

ODM2

Sing luwih penting, kita duwe departemen R&D dhewe, sing bisa ngasilake produk spons sing beda-beda miturut permintaan pasar sing terus-terusan;kita uga bisa ngatur produk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan beda.

ico

Wong dodolan kita profesional lan darmabakti, terus nyoba nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan kanthi upaya gedhe.Produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing luar biasa bakal menehi pengalaman bisnis sing apik banget.Kanthi tulus lan pangarep-arep sing paling apik, kita ngarepake kerja sama karo sampeyan ing mangsa ngarep.

Yen ana produk sing dadi kapentingan sampeyan, hubungi kita.Matur nuwun!

SERTIFIKAT KITA

dr (10)
dr (11)
dr (5)
dr (3)
dr (2)
dr (4)
dr (6)
dr (7)
dr (8)
dr (9)