Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Absorber Kab

  • Suku Cadang Mobil Absorber Bump

    Suku Cadang Mobil Absorber Bump

    Blok buffer polyurethane duwe akeh sifat sing apik banget, kalebu kekuatan mekanik sing dhuwur, insulasi sing apik, tahan bledosan, tahan korosi, tahan panas, tahan dingin, tahan minyak lan tahan tuwa.Dibandhingake karo karet-jinis, spring-jinis lan hydraulic-jinis buffer saiki digunakake ing negara kita, polyurethane buffer ora mung duwe kinerja buffer adoh unggul, nanging uga duwe gravitasi tartamtu cilik, struktur prasaja, biaya murah, lan gampang instalasi lan pangopènan.

  • Ngarep Absorber Bump Repair Kit PU Buffer

    Ngarep Absorber Bump Repair Kit PU Buffer

    Fitur 1. Kanthi efektif ngatasi masalah spring absorber kejut sing lemah lan mulihake kinerja penyerap kejut.2. Ngadopsi prinsip buffering, kinerja panyerepan kejut temenan apik, lan sampeyan bisa seneng comfort saka Mercedes-Benz.3. Nglindhungi kejut absorber lan sistem penundaan lan supaya lenga bocor saka segel lenga saka inti kejut absorber.4. Asil tes bisa ngluwihi umure shock absorber luwih saka 2 kaping.5. Ngurangi gangguan nalika nyopir.6....
  • Banget mekanik PU Absorber Bump Stop

    Banget mekanik PU Absorber Bump Stop

    Bumper mobil mung nduweni ekspansi lateral sing sithik banget nalika dikompres, nduweni sifat fisik sing apik, isih bisa nyedhiyakake kinerja sing bermutu ing ruang cilik, lan cocok banget kanggo bagean otomotif sing kudu tahan beban dinamis sing gedhe..Frekuensi resonansi pemblokiran buffer adoh saka frekuensi resonansi swara dalan 15 ~ 20Hz, sing bisa nyuda efek resonansi ing antarane bagian awak lan lemah, lan nyedhiyakake panyerepan kejut sing apik lan efek pengurangan swara.

  • PU Customized Car Bump Stop Kanggo Automotive Shock Absorber Tuning Auto Parts

    PU Customized Car Bump Stop Kanggo Automotive Shock Absorber Tuning Auto Parts

    Iki minangka bagean aktif saka suspensi lan tumindak kaya spring tambahan.Defleksi beban progresif nalika transisi menyang kompresi lengkap - nyegah karusakan ing sistem suspensi lan sasis.