Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Majeng Bent Memory Foam Lungguh Lumbar Protect Pillow Kanthi Sabuk

Katrangan singkat:

Bantal mbengkongaken sing stabil ndhukung lumbar kanthi lembut lan nyuda kesel, macem-macem bahan lan warna kanggo pilihan sampeyan.

Nyilikake kesel sedentray kanthi ngisi celah ing antarane punggung lan kursi kanthi umpluk memori alon-alon. Ana rong jinis farbric cangkang, bolong lan plush cendhak, cocok kanggo klompok pelanggan sing beda-beda, contone wong sing manggon ing iklim panas lan adhem. zona, lan enem werna bisa milih kanggo gawe marem kabeh konsumen favors.The kanthong sisih bisa bantuan nyekeli sawetara obyek cilik kalebu telpon seluler nalika ngaso lan sabuk luwes ndandani posisi kanggo nyegah saka ngatur posisi bantal wektu dening wektu.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Pas kurva bangkekan nggawa utomo lumbar
2.Two jinis cangkang farbric ngebaki individu beda
3.Multiple werna kanggo macem-macem pilihan
4. Kanthong sisih mbantu nyelehake barang cilik
5.Sabuk nyegah bantal saka ngusapake adoh

bh05

Rincian

Bantal bengkok sing stabil ndhukung lumbar kanthi lembut lan nyuda rasa kesel, macem-macem bahan lan warna kanggo pilihan sampeyan.

zx6
bk_07

FAQ

1. Kepriye mambu?
A: Amarga produk sing sll disegel munggah sak transportasi, mambu ora bisa exhausted.Please misahake pillowslip lan inti utama lan sijine ing panggonan mbukak teduh lan garing kanggo 2or3 dina. Yen sampeyan sensitif mambu, disaranake wektu maneh saka ventilasi kanggo umpluk memori inti utama.

2. Napa produk sing daktampa duwe prabédan warna karo gambar?
A: Kabeh presentation barang ing perusahaan kita foto dening produk nyata, nanging prabédan werna tipis disebabake cahya sekitar lan peralatan beda.

3. Napa ana gelembung cilik \ bolongan ing inti utama?
A:Produk kita diadopsi kanggo cetakan plastik industri, sing bisa nyebabake gelembung menit. Ora bakal mengaruhi panggunaan, muga-muga lega nggunakake.

4. Kepiye cara ngatasi rambut sing ngambang?
A: Sawetara sampah plush cendhak bisa uga ditinggalake ing kain nalika nglereni kain mewah lan abu-abu, sampeyan bisa ngumbah lapisan njaba lan ora ana rambut sing ngambang maneh.

5. Kepiye babagan lelembut?
A: Bahan mentahan, busa memori alon-alon, relatif alus, nanging bisa uga ana bedane kekerasan alus ing antarane macem-macem batch, yaiku fenomena umum.

Aplikasi

Bantal dhukungan lumbar busa memori bisa ditrapake ing pirang-pirang papan: kerja ing njero ruangan, sinau suwene suwe, bantal kursi ing bus penumpang, lelungan dawa ing mobil utawa pesawat, lsp.

Bantal Pelindung Lumbar Lanjut Kanthi Sabuk (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan