Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kursi Mobil

  • Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Kursi kita alus lan nyaman karo bolster lumbar lan pundhak kanggo dhukungan tambahan, potongan kanggo sabuk pengaman, lan mekanisme maju lan miring.Slider sing bisa diatur uga kalebu lan sampeyan bisa milih kain, vinil, utawa upholsteri kulit simulasi kanggo macak interior kanthi daya tarik kinerja.

  • PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    Iku wektu kanggo njaluk sepasang kursi racing.Kanthi sikil sing luwih dhuwur lan awak ndhuwur ndhukung sampeyan bakal nyaman lungguh ing posisi sampurna ing kabeh wektu lan ing kabeh kahanan karo nyuda resiko saka misjudging kadohan lan ilang kontrol.Kursi balap gampang dipasang kanthi braket sing bener (ora kalebu) lan isih bisa dipercaya kursi saham.

  • Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi kendaraan teknik iki aman lan nyaman, digawe saka bahan berkualitas tinggi, lan dijamin asli, cocog kanggo kabeh jinis kendaraan konstruksi, forklift, forklift, traktor pertanian, ekskavator, crane, lsp.

  • Car Aviation Kursi Backrest Adjustable Luxury Business Seat

    Car Aviation Kursi Backrest Adjustable Luxury Business Seat

    Fitur Sisih kursi dirancang kanthi papan kanggo nyeleh ponsel, lan atribut bisnis luwih jelas.Ing macem-macem ngalih kontrol fungsi dirancang ing sisih sing kepileh lan alus ing workmanship, lan posisi mung trep kanggo penumpang kanggo nyetel.Tansah lelampahan bisnis tanpa gangguan.Pangaturan sandaran listrik, port pangisi daya USB, pangaturan leg rest, fungsi pemanasan lan ventilasi lan fungsi pijet, konfigurasi lengkap ...
  • Auto Mburi Aero Seat Luxury Custom Double Control Sofa Bed

    Auto Mburi Aero Seat Luxury Custom Double Control Sofa Bed

    Auto rear aero seat luxury custom double control sofa bed , dikenal minangka "kelas pertama ing darat", pancen nyaman, lan kursi sing empuk lan alus kanggo njagong.Fungsi kasebut uga lengkap banget, ndhukung pemanasan kursi, pijet, ventilasi lan rotasi.Model sofa bed bisa digunakake kanggo modifikasi Buick Model GL8.

  • Auto Rear Aero Seat Car Interior Tuning Seat kanggo Mercedes Benz V-kelas

    Auto Rear Aero Seat Car Interior Tuning Seat kanggo Mercedes Benz V-kelas

    Kursi penerbangan umume digunakake ing mobil bisnis mewah utawa RV.Dibandhingake karo kursi biasa, padha luwih dhuwur-mburi lan atmosfer, lan multi-fungsi lan nyaman.Kursi mobil Mercedes Benz bisa digunakake kanggo modifikasi SPRINTER, Sprinter 3-T Bus, Sprinter 3 lan model liyane, kanthi rotasi 360 derajat, lay flat 180 derajat, pangaturan listrik ngarep lan mburi, pemanasan listrik, pijet listrik, listrik. sikil liyane, etc. Fungsi.

  • Modifikasi Mobil Kursi Bus Van Mewah kanggo Coaster Alphard Sprinter Vito V Class

    Modifikasi Mobil Kursi Bus Van Mewah kanggo Coaster Alphard Sprinter Vito V Class

    Kursi lan suku cadang M-Benz saka Pabrik Cina, sing 100% anyar, lan 100% mewah.Iki minangka modifikasi mobil sing bisa digunakake kaya Benz V250, V300, Metris, Sprinter, Vito, Toyota Hiace, Volkswagen Multivan, Volkswagen Caravelle, Fiat Ducato utawa ukuran sing padha karo MPV/VIP/Van/Bus, DLL.Desain humanisasi ditambahake, kaya panel kontrol sing bisa disentuh sing cerdas, wadhah cangkir, pijet 3D pneumatik nalika istirahat kanggo nambah rasa pengalaman operator.Ana uga teknologi modern sing digunakake, contone ngganti telpon nirkabel, ngaso sikil listrik lan pemanasan ventilasi, loro-lorone ngoptimalake status kemewahan lan maju, lan menehi kenyamanan nalika nyopir.

  • Racing Black PVC Vinyl Kursi Race Style BolsterLumbar ember Kursi

    Racing Black PVC Vinyl Kursi Race Style BolsterLumbar ember Kursi

    Saben mobil sing disetel fokus ing kinerja utawa suspensi, nanging yen sampeyan pengin saingan, apa gunane modifikasi kasebut yen sampeyan ora bisa ngontrol?Sampeyan bakal terus-terusan geser ing kursi pabrik ing pojok utawa ngiringake ing arah ngelawan menyang arah ngowahi.Iku wektu kanggo njaluk sepasang kursi racing.Kanthi sikil sing luwih dhuwur lan dhukungan awak ndhuwur, sampeyan bakal bisa njagong kanthi nyaman ing posisi sing sampurna ing sembarang wektu lan ing kahanan apa wae, nyuda resiko misjudging jarak lan kelangan kontrol.Kursi balap gampang dipasang karo braket sing bener (ora kalebu) lan isih nyedhiyakake linuwih kursi biasa.Kursi iki uga bisa digunakake karo sabuk pengaman balap 4-titik utawa 5-titik.

  • Kursi Traktor Kursi Forklift Universal kanthi Penyesuaian Bobot 3 Tahap

    Kursi Traktor Kursi Forklift Universal kanthi Penyesuaian Bobot 3 Tahap

    Desain kursi forklift kanthi ergonomis mbantu nyedhiyakake dhukungan fisik sing paling apik kanggo operator.Desain instalasi universal nyedhiyakake instalasi sing gampang kanggo umume aplikasi.Bahan kursi vinyl sing awet bisa tahan kanggo panggunaan pirang-pirang taun.Bagean jog sing tegak bisa dilipat.Ngalih kursi safety, imbuhan sudut mburi kursi 8 °, dhukungan lumbar sing bisa diatur lan sabuk pengaman sing bisa ditarik kanthi kualitas dhuwur kanthi omah fleksibel minangka standar kanggo nglayani operator sing beda-beda kanthi sampurna.

    Peralatan jog bisa dipasang ing macem-macem forklift sing kompatibel karo Toyota, Clark, Cat, Hyster lan Ysle, lan cocog karo kursi traktor, kursi forklift, kursi mesin pemotong rumput lan malah kursi excavator.Wigati dicathet yen kajaba kanggo kendaraan kanthi jarak bolongan 230mm, kendaraan liyane bisa uga kudu dibor kanggo instalasi.

  • Folding Universal Vinyl Forklift Lift Truck Seat karo Safety Switch

    Folding Universal Vinyl Forklift Lift Truck Seat karo Safety Switch

    Kursi Forklift Lipat Universal kanthi Sabuk Pengaman sing Bisa Ditarik, Sandaran Tangan, Kursi sing Bisa Disetel kanggo Excavator, Forklift, Traktor, Skid Loader, Backhoe Dozer Telehandler