Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kontur Bentuk Bantal Gel Cooling Nyaman Memory Foam Bantal karo Copot Cover

Katrangan singkat:

Bosen turu ing bantal sing luwih panas tinimbang srengenge awan?Bantalan gel cooling sing unik njaga gulu lan sirah sampeyan adhem ing wayah wengi - apik kanggo turu sing anget utawa ing iklim sing lembab.
Bantal busa memori hypoallergenic sing ambegan ora ngemot lateks, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan irung, ruam, utawa mata berair.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Cool gel memori umpluk bantal narik Kelembapan adoh saka kulit supaya kulit tetep luwih garing lan kelangan.

2. Format keyboard teknologi breathable gel dirancang kanggo nggawe kualitas comfortsleep.Tambah 30% area tanah saka ventilasi ruang kepala.

3. Kain ramah lingkungan alam lan ngemot sifat anti-bakteri lan deodorizing.Turu ing Sisih Gel Kelangan ing mangsa panas lan nguripake ing mangsa kanggo anget.

4. Lembut lan nyaman, alus lan ora ngganggu kulit.

5. Efektif nyuda babagan 1.5-2 ° C suhu lumahing awak, kanggo nggawe lingkungan turu sing seger lan nyaman.

Paramèter

jeneng

9006 Gel Memory Foam Bantal

Bahan

Busa Memori Polyurethane + Gel

Kapadhetan

50D

Bahan Sampul

Flanel, kain rajutan, kain tencel (setelan)

Bobot

2000 G

OEM & ODM

kasedhiya

tp1

FAQ

1. Apa sampeyan bisa nggawe produk sing disesuaikan?
Ya, kita bisa ngasilake barang sing disesuaikan kanthi desain logo, desain tutup lan materi, dimensi.Uga paket bisa disesuaikan miturut panjaluk sampeyan.

2. Apa MOQ sampeyan?
MOQ punika 100pcs saben model karo packing normal.
Sugeng rawuh para tamu sing mulya kanggo ngunjungi kita!Iku misi kita kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan layanan profesional kanggo kabeh kita pelanggan.

3. Carane prosedur sampel?
Sawise sampeyan ngalangi panjaluk, kita bisa menehi conto standar kanggo konfirmasi utawa referensi miturut biaya pangiriman sampeyan.
Wektu timbal kanggo conto yaiku 7 dina kerja biasane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan