Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kursi Kendaraan Teknik

  • Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi kendaraan teknik iki aman lan nyaman, digawe saka bahan berkualitas tinggi, lan dijamin asli, cocog kanggo kabeh jinis kendaraan konstruksi, forklift, forklift, traktor pertanian, ekskavator, crane, lsp.

  • Kursi Traktor Kursi Forklift Universal kanthi Penyesuaian Bobot 3 Tahap

    Kursi Traktor Kursi Forklift Universal kanthi Penyesuaian Bobot 3 Tahap

    Desain kursi forklift kanthi ergonomis mbantu nyedhiyakake dhukungan fisik sing paling apik kanggo operator.Desain instalasi universal nyedhiyakake instalasi sing gampang kanggo umume aplikasi.Bahan kursi vinyl sing awet bisa tahan kanggo panggunaan pirang-pirang taun.Bagean jog sing tegak bisa dilipat.Ngalih kursi safety, imbuhan sudut mburi kursi 8 °, dhukungan lumbar sing bisa diatur lan sabuk pengaman sing bisa ditarik kanthi kualitas dhuwur kanthi omah fleksibel minangka standar kanggo nglayani operator sing beda-beda kanthi sampurna.

    Peralatan jog bisa dipasang ing macem-macem forklift sing kompatibel karo Toyota, Clark, Cat, Hyster lan Ysle, lan cocog karo kursi traktor, kursi forklift, kursi mesin pemotong rumput lan malah kursi excavator.Wigati dicathet yen kajaba kanggo kendaraan kanthi jarak bolongan 230mm, kendaraan liyane bisa uga kudu dibor kanggo instalasi.

  • Folding Universal Vinyl Forklift Lift Truck Seat karo Safety Switch

    Folding Universal Vinyl Forklift Lift Truck Seat karo Safety Switch

    Kursi Forklift Lipat Universal kanthi Sabuk Pengaman sing Bisa Ditarik, Sandaran Tangan, Kursi sing Bisa Disetel kanggo Excavator, Forklift, Traktor, Skid Loader, Backhoe Dozer Telehandler