Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Digedhekake Mesh Ergonomic Memory Foam Spine Support Kursi Bantal Kanthi Sabuk Elastis Luwes

Katrangan singkat:

Ukuran sing luwih gedhe sawise kurva alami balung mburi manungsa nggawa sampeyan kepenak lan kesehatan.

umpluk memori dhuwur-kandhel lan non-deformable ukuran luwih gedhe menehi support ngalangi nanging alus kanggo kabeh mburi, kerjo bareng karo kurva 3D ergonomis, ngoptimalake comfort nalika nggunakake. Extension saka dhuwur saka bantal lan cocked loro sisih nutupi kabeh mburi. kanggo ndhukung latissimus dorsi, scapula lan balung mburi. Sawise aplikasi sing terus-terusan, bisa mbantu njaga postur lungguh sing sehat lan ngindhari masalah tulang belakang. Sabuk sing bisa diatur kanthi elastisitas dhuwur uga ditambahake ing saben bantal sing mbantu ndandani lan ngganti posisi bantal. lapisan njaba karo zipper Gamelan ora mung kulit-loropaken lan ventilating, nanging uga gampang diganti lan dicuci. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah bantal lungguh kawin bebarengan kanggo njaluk koyo sing luwih apik nalika lungguh.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Nutupi kabeh mburi, nglindhungi utomo
2.Curvature dirancang mbantu utomo kanggo tindakake wangun alam
3. Correlative pas lan sehat dedeg piadeg lungguh
4. Sabuk sing bisa diatur mbantu obah lan ndandani bantal
5. Kain bolong sing dipilih yaiku ramah kulit lan ambegan kanthi bebas
6. bantal jog kawin liyane bisa dituku bebarengan

tp2

Rincian

19
19x

FAQ

1. Kepriye baune?
A: Bakal ana pesenan tipis sawise njabut paket kasebut, sing asale saka bahan mentah lan ora
mbebayani kanggo awak manungsa.Ambune bakal sirna kanthi alami sajrone seminggu.

2. Apa produk bisa dicuci?
A: Lapisan cotter bisa kanggo wisuh nanging inti njero ora.

3. Napa ana gelembung cilik \ bolongan ing inti utama?
A:Produk kita diadopsi kanggo cetakan plastik industri, sing bisa nyebabake gelembung minuets.Iku ora bakal mengaruhi panggunaan, mangga aran lega kanggo nggunakake.

4. Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Yen sampeyan nemoni masalah, hubungi layanan pelanggan kanthi tepat wektu lan bakal menehi sampeyan sing cocog
laporan miturut kahanan sing beda-beda.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan