Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Ergonomic Memory Foam Back Lumbar Sopport Bantal Bantal Kanthi Sabuk

Katrangan singkat:

Lengkungan ilmiah lan ayu sing cocog karo awak manungsa ngurusi wong akeh sing ora aktif kanthi masalah nyeri lumbar, lan mbenerake postur lungguh kanthi ngisi ruang antar antarane mburi lan kursi. nyeri pinggang kronis. Beda karo bantal tradisional sing diisi kanton, ana umpluk memori sing dhuwur-Kapadhetan lan cepet-rebound digunakake minangka inti saka bantal, ngewangi nyekeli balung mburi alon-alon kanggo dangu tanpa deformed kanggo ngenthengake pain paling. amarga sciatica, cakram herniated, ciloko tailbone, meteng, nyeri pinggul lan liya-liyane. misi resmi utawa lelungan kanthi bentuk transportasi utama. Penampilan sing ringkes lan modern bisa pas ing kabeh kahanan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1.Curves pas karo awak manungsa ilmiah, nglindhungi utomo
2. Non-deformable memori umpluk ndhukung lumbar sampurna, Nyingkiri pain
Aplikasi 3.Persistent mbangun dedeg piadeg lungguh sehat
4.Dis-mountable lapisan njaba gampang kanggo wisuh lan ngganti
5. Ukuran portabel kanggo digunakake ing pesawat utawa ing mobil
6. Modern lan rapi metu-looking

Rincian

Desain paling anyar nggunakake umpluk memori nyedhiyakake dhukungan sing stabil ing pinggul lan bentuk ergonomis nyilikake rasa lara amarga lungguh ing wektu sing suwe.Mupangat saka ukuran sing bisa dicekel lan lapisan njaba sing bisa diganti, luwih gampang digawa menyang njaba omah.Struktur sing prasaja, rapi nanging migunani ndadekake sehat, nyaman lan santai.

Ergonomis (3)
Ergonomis (1)
Ergonomis (4)
Ergonomis (2)

Spesifikasi

Ukuran

Bobot

Bahan

Kain

Packing

44-38-12

550g

Busa Memori

Jaringan nanas

Kothak kado

Aplikasi

Bantal umpluk memori ergonomis bisa digunakake ing kahanan sing sregep ing saben dinten, kayata: kerja kantor ing njero ruangan suwene suwe, lelungan dawa, meteng, ndandani postur lungguh sing salah, lan kahanan sedentary liyane.

24328-1

FAQ

1. Apa rega sampeyan?
A: Rega kita diputusake kanthi pasokan lan faktor pasar liyane. Mangga hubungi kita kanggo pesen liyane, kita bakal ngirim dhaptar rega produk kita.

2. Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
A: Nggih.Ana jumlah pesenan minimal sing dibutuhake kanggo kabeh pesenan jaban rangkah, sing bisa ditemokake saka situs web kita.

3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
A: Nggih.Sertifikat Analisis / Kesesuaian;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane kabeh bisa ditampilake yen dibutuhake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan