Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Folding Universal Vinyl Forklift Lift Truck Seat karo Safety Switch

Katrangan singkat:

Kursi Forklift Lipat Universal kanthi Sabuk Pengaman sing Bisa Ditarik, Sandaran Tangan, Kursi sing Bisa Disetel kanggo Excavator, Forklift, Traktor, Skid Loader, Backhoe Dozer Telehandler


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Rugged: pigura jog traktor digawe saka baja kuwat lan kuwat.Busa bantal digawe saka vinil sing awet lan fleksibel, sing bisa tahan terus-terusan ing banyu lan srengenge.

1
2

2.Versatility lan comfort: jog forklift dirancang karo luwes 70 ° backrest kanggo nggawe sampeyan aran luwih nyaman , lan mburi jog finisher menehi penak kanggo sampeyan nalika ngganti amba pas wong karo jinis awak pribadi lan nambah efficiency apa.Kulit sing alus nanging alus menehi rasa kelangan ing mangsa panas.

3. Luwes & Conventent

4.Jaminan safety: Excavator kursi panggantos traktor jog wis sabuk safety retractable lan ora bakal trip sampeyan.Busa buffer ora ngemot titanium dioksida sethithik kanggo njamin lingkungan nyopir sing aman.Saklar ngarep disetel ing bantalan udara suspensi kanggo nyuda geter kanthi efektif.

Kinerja apik banget: 19,4 "x 19,5" x 23,4 "jog pemotong rumput kompak, desain ergonomis, trep kanggo sampeyan nginstal lan nyopot kursi.

1

5.Aksesoris umum: peralatan jog bisa diinstal ing macem-macem forklift Toyota, kang kebak dicocogake karo kursi traktor, kursi forklift, kursi mower lan malah kursi backhoe.

6.Efektifitas biaya: kualitas dipercaya karo rega pabrik.Cara transportasi bisa ditemtokake kanthi jumlah sing sampeyan pesen kanggo nyuda biaya transfer.

Paramèter

warna ireng
Bahan Baja & Vinyl
Imbuhan Sudut 70°
Pangaturan Dasar Ngusapake 6 injih
Ukuran Kursi 19.4" x 19.5" x 23.4" (L/W/H)
Kanthi Bantal Suspensi kanggo Ngurangi Getaran

Aplikasi

Kursi peralatan universal bisa dipasang ing forklift saka macem-macem kursi Toyota, wiwit saka kendaraan kaya mesin pemotong Toyota, excavator, loader roda, dozer, backhoe, traktor, lsp.

4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan