Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Bantal Busa Memori kanggo Nyeri Gulu lan Pundhak

Katrangan singkat:

Bantal gelombang sing dirancang kanthi ilmiah pas lan ndhukung gulu, sirah lan pundhak kanthi sampurna nalika sampeyan turu.Desain perawatan ergonomis bisa nyuda gulu lan nyeri punggung, nyuda kaku pundhak, ningkatake keselarasan balung mburi sing bener, lan mbantu otot sampeyan santai.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

Bantal gulu sing alus digawe saka spons memori, sing cedhak karo kulit lan ambegan, lan nyegah pertumbuhan jamur.Spons memori mbalek alon bisa njaga wangun bantal, ndhukung sirah, gulu lan pundhak kanthi bener, lan nyedhiyakake kenyamanan turu sing maksimal.Bantal gulu digawe saka spons memori, sing cedhak karo kulit lan breathable kanggo nyandhet wutah jamur.

Paramèter

jeneng

8002 Bantal Busa Memori

Bahan

Busa Memori Polyurethane

Kapadhetan

50D

Bahan Sampul

Serat Bambu (sesuaikan)

Bobot

700 G

OEM & ODM

kasedhiya

wer

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing ekspor.

Q: Apa aku bisa mriksa sampel sadurunge mbayar?
A: We offer sampel kanggo sampeyan kanggo mriksa kualitas supaya sampeyan bakal ngerti "apa sing ndeleng apa sing njaluk".

Q: Apa sampeyan bisa nggawe layanan OEM utawa ODM?
A: Ya, Kita bisa nampa loro OEM lan ODM.Kita bakal arange pabrik kita kanggo gawé minangka syarat.

P: Apa wektu pangiriman sampeyan?
A: Yen sampeyan milih kain biasa ing saham, wektu pangiriman yaiku 7-10 dina.

Q: Apa MOQ kanggo produksi sampeyan?
A: MOQ gumantung saka syarat sampeyan kanggo warna, ukuran, materi lan liya-liyane.

Q: Kepiye sampeyan janji kualitas?
A: We duwe tim QC profesional kanggo strictly mriksa lan ngontrol saben prosedur, lan audit pabrik uga welcome.100% dijamin kualitas & wektu pangiriman.Yen sampeyan nemokake barang sing ditampa kanthi kualitas ala utawa wektu tundha pangiriman, sampeyan bisa langsung menyang Alibaba kanggo ganti rugi.Sampeyan ora duwe resiko.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan