Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Bantal Busa Memori

  • Alon mbalek memori bantal gulu Relief

    Alon mbalek memori bantal gulu Relief

    Busa memori minangka bahan sintetik, alon-alon mbalek maneh sing digunakake kanggo ngilangi stres sing dialami para astronot.Bantal memori nduweni efek mbentuk sing apik;tekanan ing bantal bakal kurang banget;bantal memori nduweni efek mbentuk apik, kang bisa ngredhakaké sumelang ing gulu lan nambah masalah utomo serviks menyang ombone tartamtu.Cocog kanggo wong sing seneng bantal atos.

  • Memory Foam Bantal Slow Rebound Bread Memory f Bantal Dewasa Turu Bantal Inti

    Memory Foam Bantal Slow Rebound Bread Memory f Bantal Dewasa Turu Bantal Inti

    Bentuk bantal horisontal kaya roti cocok kanggo macem-macem posisi turu lan katon nyaman banget.umpluk memori alus Kapadhetan dhuwur, banget loropaken kanggo wong karo galur Pundhak lan gulu.Cocog karo lengkungan gulu, nyedhiyakake dhukungan sing ramah, lan kanthi efektif ningkatake kualitas turu.

  • Ortopedi Cervical Memory Busa Bantal

    Ortopedi Cervical Memory Busa Bantal

    Bantal spons memori digawe saka spons memori peregangan alon sing berkualitas tinggi, sing nduweni kinerja dekompresi lan dhukungan sing apik.Iku bisa mbantu ngendhokke utomo serviks lan supaya sampeyan turu luwih cepet lan luwih nyaman.Ing jangka panjang, ora mung utomo sing ora krasa lara, nanging uga penampilan sampeyan bisa uga apik amarga punggungmu diganti dadi luwih lurus lan kurang cenderung nemoni masalah pundhak gulu anyar.

  • Bantal Busa Memori kanggo Kasur Tidur Kontur Cervical Ortopedi Bed Bantal kanggo Nyeri Leher Dhukungan kanggo Punggung

    Bantal Busa Memori kanggo Kasur Tidur Kontur Cervical Ortopedi Bed Bantal kanggo Nyeri Leher Dhukungan kanggo Punggung

    Bantal memori polyurethane kita dirancang kanthi ergonomis.Nalika lying ing bantal memori kita, bantal memori tetep gulu didadekake siji karo liyane saka sirah lan utomo, lan menehi support paling apik kanggo sirah lan vertebrae, supaya sampeyan bisa turu ing posisi sing bener, kang bisa ngredhakaké pain gulu. lan kaku awak.Iki bakal ngilangi rasa kesel lan ngidini sampeyan nglampahi esuk sing energik.

    Bisa diwenehi minangka hadiah kanggo wong tuwa, kulawarga, lan kanca-kanca, narik jarak antarane sampeyan lan wong sing ditresnani.

  • Bantal Busa Memori kanggo Nyeri Gulu lan Pundhak

    Bantal Busa Memori kanggo Nyeri Gulu lan Pundhak

    Bantal gelombang sing dirancang kanthi ilmiah pas lan ndhukung gulu, sirah lan pundhak kanthi sampurna nalika sampeyan turu.Desain perawatan ergonomis bisa nyuda gulu lan nyeri punggung, nyuda kaku pundhak, ningkatake keselarasan balung mburi sing bener, lan mbantu otot sampeyan santai.