Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Fitur lan Pancegahan saka Gel Positioning Pads

Inggel posisi padkasusun saka gel polimer lan film, kang nduweni keluwesan apik, resistance komprèsi lan panyerepan kejut.Iku transparan kanggo sinar-X, anti banyu, insulating lan non-konduktif.Materi kasebut ora ngemot lateks lan plasticizer, lan ora gampang tuwuh bakteri lan ora alergi.Toleransi suhu yaiku -18C nganti +55C.Gampang kanggo ngresiki, bisa disterilisasi nganggo disinfektan non-korosif sing dirancang khusus kanggo kamar operasi.Fumigasi lan suhu dhuwur lan sterilisasi tekanan dhuwur dilarang banget.

posisi gel sirah 5

Dirancang miturut prinsip ergonomis, ingpad posisiwis atusan specifications, supaya minangka kanggo nyedhiyani patients karo stabil, alus lan nyaman posisi fiksasi, nyedhiyani ahli bedah karo lapangan bedhah paling sesanti, lan shorten wektu operasi.Pad posisi gel Mikufoam dirancang lan diprodhuksi kanthi bahan medis khusus miturut wangun awak manungsa lan sudut bedah, sing bisa ndandani posisi pasien lan entuk asil bedah sing cocog.

QQ Gambar 20191031164523

Materi gel bisa kanthi efektif ngredhakaké tenderness, mbubarake titik meksa fulcrum, nyuda ciloko compressive saka Otot lan syaraf, lan nyegah ulcers meksa.Gel wis dites kanggo non-toksik, non-irritancy lan non-sensitization, lan ora bakal nimbulaké karusakan kanggo kulit sabar;teknologi produksi perfusi (yaiku, gel disuntikake liwat port perfusi 1-2cm, segel cilik, lan ora gampang bledosan lan pamisah, urip dawa lan kinerja biaya dhuwur.

head gel positioner4

Cegahan

1. Aja kontak karo obyek sing atos lan landhep;

2. Aja nggunakake pembersih disinfektan korosif lan yodium kanggo ngresiki permukaan tikar;

3. Iku kudu disimpen warata, supaya suryo srengenge lan bledug;nyegah radiasi ultraviolet;

4. Aja nyurung pad posisi awak manungsa ing bagean panggunaan pasien kanthi kekuwatan kanggo njamin kelancaran permukaan kontak antarane pad lan awak;

Metode Cleaning lan Disinfeksi

1. Kanggo rereget ing lumahing tikar, bisa di resiki nganggo banyu utawa deterjen, utawa bisa disinfeksi karo alkohol;

2. Ora dianjurake kanggo scrub karo disinfektan sing ngandhut yodium;

3. Ora bisa sterilized lan fumigated ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur;

4. Aja rendhem ing disinfektan kanggo dangu;

5. Aja disinfeksi karo radiasi ultraviolet.

 


Wektu kirim: Jul-12-2022