Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kepiye babagan kasur gel?Apa kekurangan lan kaluwihan?

Ana rong jinis umumkasur gel, siji minangka pad es kanggo musim panas, sing digawe saka gel, lan liyane minangka kasur gel busa memori, bahan ngisi yaiku busa memori, nanging lapisan permukaan gelatinous.

Apa karakteristik lan kaluwihan lan kekurangan saka rong kasur gel sing beda iki?

1. Apa iku gel?

Zat kanthi sifat suhu konstan antarane cairan lan padhet, breathable lan ramah kulit diarani "kulit buatan".Isi banyu saka gel polimer apik banget, lan bisa kanthi efisien nyerep panas awak menyang kasur gel.Liwat konduktivitas dhuwur lan diffusivity saka panas, iku dadi proses exchange panas apik, supaya minangka kanggo entuk efek cooling.

5

2. Apa ciri-cirinekasur gel?

1) Sumilir lan nyaman

Wiwit gel ing wangun semi-padhet, tutul khusus iki ndadekake breathable, suhu pancet, serangga-bukti lan mite-bukti;impact paling langsung saka kasur gel ing turu iku kanggo ngontrol suhu turu, kang bisa maintained ing bab 1,5 derajat luwih murah tinimbang lumahing awak manungsa.Suhu dhuwur, ningkatake sirkulasi getih, ngaktifake kulit manungsa lan jaringan subkutan kanggo entuk ambegan aerobik sing efektif, menehi rasa nyaman, ningkatake kualitas turu, lan kanthi efektif ningkatake turu sing jero lan sehat kanggo awak manungsa.

2)Kaendahan sing nyerep kringet

Kasur gel bisa kanthi efektif nyerep kringet lan wick adoh Kelembapan, kang ono gunane kanggo moisturizing kulit, lan duwe efek kaendahan lan kaendahan.

3)Ngapikake kapasitas bantalan

Gel sing ditambahake ing busa memori bisa ningkatake dhukungan lan pas saka busa memori lan nglindhungi kesehatan tulang belakang.

4)mbalek alon

Tingkat rebound saka umpluk memori gel sawise dicemplungke ing meksa bisa luwih nyukupi kabutuhan awak manungsa.

图片1

3. Bentenipun antaranekasur gellan kasur lateks

1) Mangsa sing ditrapake

Amarga gel duweni efek cooling, umume digunakake luwih ing mangsa panas, nalika kasur lateks ora duwe watesan iki lan bisa digunakake kabeh babak taun;

2)Softness lan atose

Dibandhingake karo gel, lateks rada alus, lan gel krasa luwih angel nalika digunakake.Mesthi, iki relatif;

3)urip layanan

Amarga fenomena tuwa lateks, umur layanan kasur gel umume luwih dhuwur tinimbang kasur lateks.


Wektu kirim: Jun-27-2022