Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Tips Kanggo Nggunakake Bantal

Saliyane milih bantal sing cocog karo sampeyan, sampeyan uga kudu nggatekake cara nggunakake bantal.
❶ Nalika turu karo occiput ing ndhuwur bantal, pundhak kudu rada diselehake ing bantal, lan mburi sirah kudu diselehake ing ndhuwur tengah bantal, sing bisa nyetabilake dedeg piadeg turu, nyegah. gulu kaku, lan njaga kurva fisiologis normal awak.
❷ Flatten tengah bantal Yen materi inti bantal karo elastisitas kurang digunakake, sampeyan bisa kanthi bener flatten bagéan tengah bantal, lan mundhakaken gulu ngendi bantal diselehake, supaya utomo serviks ora mbengkongaken maju utawa miring. , supaya sampeyan bisa tangi esuk.Ora nyeri gulu.
❸ Setel dhuwur bantal sing cocog Yen sampeyan rumangsa dhuwur bantal ora pas, sampeyan bisa nyoba nyelehake andhuk ing ngisor pundhak (yen dhuwur banget) utawa nyelehake andhuk ing bantal (yen sithik banget) kanggo nggoleki dhuwur bantal paling nyaman.
❹ Bantal Tambahan Gunakake Ajaib Nalika ngapusi ing mburi, sampeyan bisa nyelehake bantal ing sangisore dhengkul kanggo mbantu kasur ndhukung utomo lan pinggul;nalika lying ing sisih, sandwic bantal alus lan warata antarane sikil kanggo bantuan njaga utomo lumbar ing negara sakcara.

图片13

 

Amarga spine serviks saben wong beda-beda, golek bantal sehat sing paling apik kanggo sampeyan bisa njupuk sawetara wektu.Nanging worth iku, nalika sampeyan duwe bantal apik, iku katentreman ekstra atine.


Posting wektu: Jul-04-2022