Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Portable Memory Foam Lumbar Back Support Bantal Kanthi Tali Ekstensi

Katrangan singkat:

Kelengkungan bantal kita dirancang miturut kurva awak ilmiah, sing nyonggo pinggul kanthi sampurna kanggo njaga sampeyan saka nyeri punggung kronis, nyeri lumbar lan masalah liyane sing disebabake dening lungguh. cukup istirahat.Ana uga senar elastis kualitas dhuwur kanggo ngatur posisi bantal tinimbang mindhah bantal kanthi tangan saka wektu kanggo wektu.Menapa malih, ana luwih saka 20 werna nunggu kanggo milih, marem konsumen beda karo standar estetis beda lan kabutuhan.Kanthi ukuran sing relatif cilik, bantal kasebut uga bisa digunakake minangka bantal bantal gulu / sirah lan gampang digawa ing endi wae.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1.Ergonomic kurva irit buffer meksa
2. Sabuk elastis mbantu ndandani posisi kasebut
3. Busa memori bisa decompress
4. Various werna opsional

4554139162_853761856
4552868464_853761856

Aplikasi

Bantal dhukungan lumbar portabel bisa migunani ing pirang-pirang papan, kalebu: kursi bis umum, kursi kantor, nyopir suwene suwe, hotel lan liya-liyane.

FAQ

1. Kepriye baune?
A: Amarga produk sing kabeh disegel munggah sak transportasi, mambu ora bisa exhausted.Please misahake pillowslip lan inti utama lan sijine ing panggonan mbukak shadey lan garing kanggo 2or3 dina.
sampeyan sensitif mambu, disaranake wektu ventilasi sing luwih suwe kanggo inti batin busa memori.

2. Napa produk sing daktampa duwe prabédan warna karo gambar?
A: Kabeh presentation barang ing perusahaan kita foto dening produk nyata, nanging prabédan werna tipis disebabake cahya sekitar lan peralatan beda.

3. Napa ana gelembung cilik \ bolongan ing inti utama?
A:Produk kita diadopsi kanggo cetakan plastik industri, sing bisa nyebabake gelembung menit. Ora bakal mengaruhi panggunaan, muga-muga lega nggunakake.

4. Kepriye lelembute?
A: Bahan mentahan, busa memori alon-alon, relatif alus, nanging bisa uga ana bedane
atose antarane kelompok beda, kang kedadean umum.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan