Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kursi Mobil Balap

  • Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Kursi kita alus lan nyaman karo bolster lumbar lan pundhak kanggo dhukungan tambahan, potongan kanggo sabuk pengaman, lan mekanisme maju lan miring.Slider sing bisa diatur uga kalebu lan sampeyan bisa milih kain, vinil, utawa upholsteri kulit simulasi kanggo macak interior kanthi daya tarik kinerja.

  • PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    Iku wektu kanggo njaluk sepasang kursi racing.Kanthi sikil sing luwih dhuwur lan awak ndhuwur ndhukung sampeyan bakal nyaman lungguh ing posisi sampurna ing kabeh wektu lan ing kabeh kahanan karo nyuda resiko saka misjudging kadohan lan ilang kontrol.Kursi balap gampang dipasang kanthi braket sing bener (ora kalebu) lan isih bisa dipercaya kursi saham.

  • Racing Black PVC Vinyl Kursi Race Style BolsterLumbar ember Kursi

    Racing Black PVC Vinyl Kursi Race Style BolsterLumbar ember Kursi

    Saben mobil sing disetel fokus ing kinerja utawa suspensi, nanging yen sampeyan pengin saingan, apa gunane modifikasi kasebut yen sampeyan ora bisa ngontrol?Sampeyan bakal terus-terusan geser ing kursi pabrik ing pojok utawa ngiringake ing arah ngelawan menyang arah ngowahi.Iku wektu kanggo njaluk sepasang kursi racing.Kanthi sikil sing luwih dhuwur lan dhukungan awak ndhuwur, sampeyan bakal bisa njagong kanthi nyaman ing posisi sing sampurna ing sembarang wektu lan ing kahanan apa wae, nyuda resiko misjudging jarak lan kelangan kontrol.Kursi balap gampang dipasang karo braket sing bener (ora kalebu) lan isih nyedhiyakake linuwih kursi biasa.Kursi iki uga bisa digunakake karo sabuk pengaman balap 4-titik utawa 5-titik.