Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Kursi VIP

  • Car Aviation Kursi Backrest Adjustable Luxury Business Seat

    Car Aviation Kursi Backrest Adjustable Luxury Business Seat

    Fitur Sisih kursi dirancang kanthi papan kanggo nyeleh ponsel, lan atribut bisnis luwih jelas.Ing macem-macem ngalih kontrol fungsi dirancang ing sisih sing kepileh lan alus ing workmanship, lan posisi mung trep kanggo penumpang kanggo nyetel.Tansah lelampahan bisnis tanpa gangguan.Pangaturan sandaran listrik, port pangisi daya USB, pangaturan leg rest, fungsi pemanasan lan ventilasi lan fungsi pijet, konfigurasi lengkap ...
  • Auto Mburi Aero Seat Luxury Custom Double Control Sofa Bed

    Auto Mburi Aero Seat Luxury Custom Double Control Sofa Bed

    Auto rear aero seat luxury custom double control sofa bed , dikenal minangka "kelas pertama ing darat", pancen nyaman, lan kursi sing empuk lan alus kanggo njagong.Fungsi kasebut uga lengkap banget, ndhukung pemanasan kursi, pijet, ventilasi lan rotasi.Model sofa bed bisa digunakake kanggo modifikasi Buick Model GL8.

  • Auto Rear Aero Seat Car Interior Tuning Seat kanggo Mercedes Benz V-kelas

    Auto Rear Aero Seat Car Interior Tuning Seat kanggo Mercedes Benz V-kelas

    Kursi penerbangan umume digunakake ing mobil bisnis mewah utawa RV.Dibandhingake karo kursi biasa, padha luwih dhuwur-mburi lan atmosfer, lan multi-fungsi lan nyaman.Kursi mobil Mercedes Benz bisa digunakake kanggo modifikasi SPRINTER, Sprinter 3-T Bus, Sprinter 3 lan model liyane, kanthi rotasi 360 derajat, lay flat 180 derajat, pangaturan listrik ngarep lan mburi, pemanasan listrik, pijet listrik, listrik. sikil liyane, etc. Fungsi.

  • Modifikasi Mobil Kursi Bus Van Mewah kanggo Coaster Alphard Sprinter Vito V Class

    Modifikasi Mobil Kursi Bus Van Mewah kanggo Coaster Alphard Sprinter Vito V Class

    Kursi lan suku cadang M-Benz saka Pabrik Cina, sing 100% anyar, lan 100% mewah.Iki minangka modifikasi mobil sing bisa digunakake kaya Benz V250, V300, Metris, Sprinter, Vito, Toyota Hiace, Volkswagen Multivan, Volkswagen Caravelle, Fiat Ducato utawa ukuran sing padha karo MPV/VIP/Van/Bus, DLL.Desain humanisasi ditambahake, kaya panel kontrol sing bisa disentuh sing cerdas, wadhah cangkir, pijet 3D pneumatik nalika istirahat kanggo nambah rasa pengalaman operator.Ana uga teknologi modern sing digunakake, contone ngganti telpon nirkabel, ngaso sikil listrik lan pemanasan ventilasi, loro-lorone ngoptimalake status kemewahan lan maju, lan menehi kenyamanan nalika nyopir.