Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Ngerti Bantal, Golek Bantal Dhewe

Wiwit kondisi fisik saben wong, lengkungan utomo serviks, dawa, lebar lan ukuran pundhak beda-beda, nalika milih bantal, kudu milih miturut kondisi pribadi sing beda-beda, supaya bisa nggawe hubungan bantal gulu sing bener-bener sehat.

图片5

Amarga bedane kelengkungan utomo serviks antarane lanang lan wadon, umume wong lanang luwih seneng bantal sing atos lan dhuwur, lan wanita luwih seneng bantal sing alus lan kurang.

Dadi, carane milih bantal sing apik kanggo sampeyan?Kekuwatan, dhuwur, ukuran lan faktor bantal liyane kudu dipikirake.

Keteguhan bantal

Bantal sing atos banget bisa ngompres arteri karotid, nyebabake pundhak lan otot perih.Bisa uga nyebabake sirkulasi getih sing ora apik, sing bisa nyebabake hipoksia ing otak.Tanggepan langsung kanggo hipoksia yaiku paningkatan sekresi saliva, lan biasane mbukak tutuk kanggo ambegan suwe, sing gampang "drool".

Bantal sing empuk banget bakal njalari sirah klelep ing jero, aliran getih bakal banget konsentrasi, tekanan ing tembok pembuluh getih bakal mundhak, lan otot-otot rai bakal kaku, nyebabake mata bengkak lan sirah sing sithik. ing wayah esuk.

图片6

Nalika wong lagi turu, suhu sirah 2 ~ 3 derajat Celsius luwih murah tinimbang suhu awak, sing mbutuhake bantal kudu duwe tingkat breathability tartamtu saliyane dadi alus lan angel kanggo njamin turu sing lancar.

Bahan sing beda-beda nemtokake tingkat kelembutan lan kekerasan bantal.Saiki, pangisi bantal sing paling akeh digunakake ing pasar yaiku serat poliester, wulu (mudhun), soba, lateks, busa memori (polyurethane), partikel sintetik lan liya-liyane.Dheweke uga beda-beda ing dhukungan, breathability, reresik, lan rega.

Kita bisa dipérang dadi rong kategori: alus lan hard:

图片7

Bantal alus: bantal diisi serat poliester, wulu (utawa mudhun) lan lateks

Bantal serat poliester: alus, larang regane, lan paling bisa dicuci.Nanging cenderung kanggo nglumpukake bledug lan mites bledug.

Bantal bulu: alus, larang regane, panyerepan kelembapan sing luwih apik.Nanging ora bisa diresiki, bakal ana bau aneh saka wulu unggas.

Bantal lateks: alus, breathable lan elastis, anti-mite lan antibakteri.Nanging ora bisa di resiki, regane luwih dhuwur, lan ana wewangian sing rada lemah.

图片8

Bantal atos: guling isibusa memori (polyurethane),bantal soba lan partikel sintetik

Bantal busa memori:ergonomis, support apik.Nanging ora bisa dicuci, ora ambegan, lan regane dhuwur.

Bantal buckwheat: anget ing mangsa lan adhem ing mangsa panas, nyerep kringet lan kelembapan, nduweni ventilasi sing apik, lan biaya-efektif.Nanging ora bisa dicuci, ora elastis, gampang jamur.

Bantal partikel sintetis: fluidity apik, permeabilitas udara sing kuwat, anti-mite lan antibakteri, bisa dicuci.Nanging penylametan wangun kurang.

图片9

Bantal saka macem-macem bahan duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, lan tuku ditemtokake miturut kabutuhan pribadi lan anggaran nyata.

dhuwure bantal

Bantal sing dhuwur banget bakal ngrusak kelengkungan alami saka utomo serviks, nggawe otot lan ligamen ing mburi gulu tegang lan kaku, nyebabake gulu kaku.

Bantal sing kurang banget bakal nyebabake rahang mundhak kanthi alami, tenggorokan bakal dikompres, uvula ing tutuk kanthi alami bakal nyusup, ngalangi saluran napas, nyebabake ngorok, sing ora mung nyuda kualitas turu, nanging uga. mengaruhi turu wong liya.

图片10

Sudut antarane sirah lan garis horisontal kira-kira 5° nalika bantal sing becik digoleki

Umumé, dhuwure bantal, ora kalebu bagian sing elastis sing bulging, dhuwure padha karo ajiné nalika wong lagi glethakaken.Dhuwur iki bisa nggawe bagian mburi sirah rada adoh saka permukaan amben;nalika lying ing sisih, iku kudu dhuwur siji Pundhak.Jembaré, kira-kira 1,5 kaping ukuran ajiné.

图片11

Iki rong dhuwur sing beda-beda njamin spine serviks njaga lengkungan normal nalika ngapusi ing mburi lan ing sisih.

Nyatane, kanggo pilihan dhuwur bantal, sing paling penting yaiku pengalaman nyata awak.Mulane, dianjurake kanggo pindhah menyang toko kanggo bener-bener nyoba turu lan ngalami yen bisa.

ukuran bantal

Prinsipe kira-kira 1,25 kaping jembaré pundhakmu.Ukuran bantal sing sampeyan pilih ana hubungane karo umur, wangun awak, frekuensi ngowahi, lan sprei sing cocog.Kabutuhan saben wong beda-beda, lan ana bedane ukuran bantal saka merek utama.

图片12

Jembar bantal sing bisa dituku ing pasar kira-kira bisa dipérang dadi 4 jinis: kira-kira 55cm, kira-kira 65cm, luwih saka 70cm lan bantal kaping pindho kira-kira 120cm.

55cm lan ngisor: Biasane dirancang kanggo remaja lan bocah-bocah saka macem-macem tahap pertumbuhan, lan uga cocog kanggo wanita cilik.

Udakara 65cm: Bisa digunakake saben dina kanggo umume wong.

70cm lan ndhuwur: Iku luwih cocok kanggo pangguna sing seneng koyo bungkus bantal, sing luwih umum ing hotel lan guesthouse utama.Ing wektu sing padha, amarga ukuran sing luwih gedhe, rasa turu relatif dhuwur.

Kira-kira 120cm (bantal dobel): Wis kurang digunakake ing taun-taun pungkasan.Amarga obahe wong siji bakal mengaruhi wong liya ing jejere bantal, mula ora dianjurake kanggo tuku.

 

Wiwit kondisi fisik saben wong, lengkungan utomo serviks, dawa, lebar lan ukuran pundhak beda-beda, nalika milih bantal, kudu milih miturut kondisi pribadi sing beda-beda, supaya bisa nggawe hubungan bantal gulu sing bener-bener sehat.


Posting wektu: Jul-04-2022