Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Produk

  • Medical gel prone head pad antibakteri anti-dekubitus keren

    Medical gel prone head pad antibakteri anti-dekubitus keren

    Ditrapake kanggo operasi posisi rawan, kanggo ndhukung bagean rai pratient, sirkuit anestesi sing gampang digunakake, Tansah napas pasien
    lancar.Sujud Kepala Pad karo pangilon luwes, bisa diatur vertikal ing operasi sujud beda, lan horisontal diatur miturut ukuran pasuryan beda.

  • Bowl Shaped Kepala Pad Medical Gel Kepala Pad

    Bowl Shaped Kepala Pad Medical Gel Kepala Pad

    Operasi iki cocok kanggo ngapusi ing mburi, sing digunakake kanggo ndhukung, nyetabilake lan nglindhungi bantal ngaso sirah lan ngindhari generasi nyeri tekanan.

  • Suku Cadang Mobil Absorber Bump

    Suku Cadang Mobil Absorber Bump

    Blok buffer polyurethane duwe akeh sifat sing apik banget, kalebu kekuatan mekanik sing dhuwur, insulasi sing apik, tahan bledosan, tahan korosi, tahan panas, tahan dingin, tahan minyak lan tahan tuwa.Dibandhingake karo karet-jinis, spring-jinis lan hydraulic-jinis buffer saiki digunakake ing negara kita, polyurethane buffer ora mung duwe kinerja buffer adoh unggul, nanging uga duwe gravitasi tartamtu cilik, struktur prasaja, biaya murah, lan gampang instalasi lan pangopènan.

  • Ngarep Absorber Bump Repair Kit PU Buffer

    Ngarep Absorber Bump Repair Kit PU Buffer

    Fitur 1. Kanthi efektif ngatasi masalah spring absorber kejut sing lemah lan mulihake kinerja penyerap kejut.2. Ngadopsi prinsip buffering, kinerja panyerepan kejut temenan apik, lan sampeyan bisa seneng comfort saka Mercedes-Benz.3. Nglindhungi kejut absorber lan sistem penundaan lan supaya lenga bocor saka segel lenga saka inti kejut absorber.4. Asil tes bisa ngluwihi umur penyerap kejut luwih saka 2 kali.5. Ngurangi gangguan nalika nyopir.6....
  • Banget mekanik PU Absorber Bump Stop

    Banget mekanik PU Absorber Bump Stop

    Bumper mobil mung nduweni ekspansi lateral sing sithik banget nalika dikompres, nduweni sifat fisik sing apik, isih bisa nyedhiyakake kinerja sing bermutu ing ruang cilik, lan cocok banget kanggo bagean otomotif sing kudu tahan beban dinamis sing gedhe..Frekuensi resonansi pemblokiran buffer adoh saka frekuensi resonansi swara dalan 15 ~ 20Hz, sing bisa nyuda efek resonansi ing antarane bagian awak lan lemah, lan nyedhiyakake panyerepan kejut sing apik lan efek pengurangan swara.

  • PU Customized Car Bump Stop Kanggo Automotive Shock Absorber Tuning Auto Parts

    PU Customized Car Bump Stop Kanggo Automotive Shock Absorber Tuning Auto Parts

    Iki minangka bagean aktif saka suspensi lan tumindak kaya spring tambahan.Defleksi beban progresif nalika transisi menyang kompresi lengkap - nyegah karusakan ing sistem suspensi lan sasis.

  • Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Auto Racing Seat Aksesoris Mobil Racing ATV Kart Kursi Custom Racing Seat

    Kursi kita alus lan nyaman karo bolster lumbar lan pundhak kanggo dhukungan tambahan, potongan kanggo sabuk pengaman, lan mekanisme maju lan miring.Slider sing bisa diatur uga kalebu lan sampeyan bisa milih kain, vinil, utawa upholsteri kulit simulasi kanggo macak interior kanthi daya tarik kinerja.

  • PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    PU Kulit Luwes Car Racing Jog

    Iku wektu kanggo njaluk sepasang kursi racing.Kanthi sikil sing luwih dhuwur lan awak ndhuwur ndhukung sampeyan bakal nyaman lungguh ing posisi sampurna ing kabeh wektu lan ing kabeh kahanan kanthi nyuda resiko saka misjudging jarak lan kelangan kontrol.Kursi balap gampang dipasang kanthi braket sing bener (ora kalebu) lan isih bisa dipercaya kursi saham.

  • Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi Mesin Konstruksi Kursi Forklift Aksesoris Forklift Kursi Teknik

    Kursi kendaraan teknik iki aman lan nyaman, digawe saka bahan berkualitas tinggi, lan dijamin asli, cocog kanggo kabeh jinis kendaraan konstruksi, forklift, forklift, traktor pertanian, ekskavator, crane, lsp.

  • Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Gel polimer nduweni karakteristik elastisitas dhuwur lan kurva alus ing awak manungsa, lan ndemek kulit kanthi alon-alon.Sentuhan alus kaya banyu ndadekake wong aran kaya ngambang ing lumahing banyu, kanthi alami pas karo kurva gulu, ngidini otak lan awak entuk kahanan istirahat sing paling apik, nggawe efek turu sing luwih tahan lan manis.

  • U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    GEL hydrogel nduweni karakteristik suhu konstan, sing bisa njaga suhu konstan sing relatif nyaman.Bisa digunakake kapan wae, ing ngendi wae nalika sampeyan butuh istirahat utawa dhukungan gulu.Desain rekayasa spine serviks cocog karo awak manungsa lan nyukupi kekuatan dhukungan sing dibutuhake dening spine serviks nalika lungguh lan ngadeg.Lapisan hidrogel GEL bisa mbantu sampeyan ngilangi panas kanthi cepet lan kanthi efektif kelangan lan pamit panas.

     

  • Horseshoe Head Pad Surgical Head Support Pad

    Horseshoe Head Pad Surgical Head Support Pad

    Bantalan sirah tapal kuda gel Polimer Seamless dirancang kanggo ngamanake, ndhukung, lan nyetabilake sirah pasien nalika lateral utawa rawan, sirah menyang posisi sisih dibutuhake sajrone perawatan utawa prosedur bedhah.Bentuk bantalan kepala tapal kuda Gel Polimer Seamless mbantu para ahli anestesi, amarga ngidini manajemen saluran napas sing gampang kanggo pasien.