Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Bantal turu

  • Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Gel polimer nduweni karakteristik elastisitas dhuwur lan kurva alus ing awak manungsa, lan ndemek kulit kanthi alon-alon.Sentuhan alus kaya banyu ndadekake wong aran kaya ngambang ing lumahing banyu, kanthi alami pas karo kurva gulu, ngidini otak lan awak entuk kahanan istirahat sing paling apik, nggawe efek turu sing luwih tahan lan manis.

  • U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    GEL hydrogel nduweni karakteristik suhu konstan, sing bisa njaga suhu konstan sing relatif nyaman.Bisa digunakake kapan wae, ing ngendi wae nalika sampeyan butuh istirahat utawa dhukungan gulu.Desain rekayasa spine serviks cocog karo awak manungsa lan nyukupi kekuatan dhukungan sing dibutuhake dening spine serviks nalika lungguh lan ngadeg.Lapisan hidrogel GEL bisa mbantu sampeyan ngilangi panas kanthi cepet lan kanthi efektif kelangan lan pamit panas.

     

  • 3D Two Sided Gel Pad Kanggo Memory Foam Pillow Cooling Gel Pillow

    3D Two Sided Gel Pad Kanggo Memory Foam Pillow Cooling Gel Pillow

    Teknologi semprotan gel berteknologi tinggi, pendinginan terus-terusan lan pengalaman ambegan.Teknologi semprotan siji-sisi materi suhu-sensing, efek suhu pancet apik, loro mangsa lan panas.Bagean sensor suhu seragam lan permukaan inti bantal kandhel lan cilik, sing bisa ngganti panas hawa kanthi cepet supaya ambegan lan nyaman.

  • Butterfly Cooling Gel Pad Cooling Pad Kanggo Butterfly Memory Gel Bantal

    Butterfly Cooling Gel Pad Cooling Pad Kanggo Butterfly Memory Gel Bantal

    Napa gel ora kelangan?Kita kabeh ngerti konsep suhu kamar.Suhu kamar umume dijaga ing kisaran sing wis ditemtokake ing saindhenging taun.Suhu kamar ing mangsa lan mangsa panas ora beda banget, nanging wong ngrasa beda babagan anget?Iki amarga asor udhara ing mangsa panas luwih dhuwur tinimbang ing mangsa.Penguapan banyu ing permukaan awak manungsa luwih alon tinimbang ing mangsa.Awak manungsa mbuwang panas liwat penguapan, sing ...
  • Cool Checkered Gel Pad Kanggo Gel Cooling Contour Shape Memory Foam Bantal

    Cool Checkered Gel Pad Kanggo Gel Cooling Contour Shape Memory Foam Bantal

    Bantal gel cooling musim panas bisa nambah kualitas turu, lan upgrade cooling bisa mbantu awak ngilangi panas.Alus lan pas, ngilangake tekanan, nggawe wong rumangsa kelangan sawise turu, lan ngidini sampeyan entuk energi maneh nalika turu sawise kesel.Gel kothak wis area gedhe, lan pas sirah nalika digunakake, lan wilayah kelangan lan kelangan iku kena uga gedhe, lan Gamelan sakabèhé ora gampang prangko ing pasuryan sawise nggunakake.

  • 3D Mousse Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Cooling Bantal

    3D Mousse Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Cooling Bantal

    Gel polimer nduweni karakteristik elastisitas dhuwur lan kurva alus ing awak manungsa, lan ndemek kulit kanthi alon-alon.Sentuhan alus kaya banyu ndadekake wong aran kaya ngambang ing lumahing banyu, kanthi alami pas karo kurva gulu, ngidini otak lan awak entuk kahanan istirahat sing paling apik, nggawe efek turu sing luwih tahan lan manis.

  • Alon mbalek memori bantal gulu Relief

    Alon mbalek memori bantal gulu Relief

    Busa memori minangka bahan sintetik sing alon-alon mbalek maneh sing digunakake kanggo ngilangi stres sing dialami para astronot.Bantal memori nduweni efek mbentuk sing apik;tekanan ing bantal bakal kurang banget;bantal memori nduweni efek mbentuk apik, kang bisa ngredhakaké sumelang ing gulu lan nambah masalah utomo serviks menyang ombone tartamtu.Cocog kanggo wong sing seneng bantal atos.

  • Memory Foam Bantal Slow Rebound Bread Memory f Bantal Dewasa Turu Bantal Inti

    Memory Foam Bantal Slow Rebound Bread Memory f Bantal Dewasa Turu Bantal Inti

    Bentuk bantal horisontal kaya roti cocok kanggo macem-macem posisi turu lan katon nyaman banget.umpluk memori alus Kapadhetan dhuwur, banget loropaken kanggo wong karo galur Pundhak lan gulu.Cocog karo lengkungan gulu, nyedhiyakake dhukungan sing ramah, lan kanthi efektif ningkatake kualitas turu.

  • Gel Bantal Dewasa Ngarep Summer Cool Slow Rebound Memory Bantal

    Gel Bantal Dewasa Ngarep Summer Cool Slow Rebound Memory Bantal

    Gel partikel kelangan, suhu konstan lan panyerepan panas, turu alami.Gel kasebut ngemot partikel kelangan sing padhet ing njero, sing bisa nyerep panas manungsa lan mbentuk ijol-ijolan panas sing mbukak antarane awak manungsa, gel lan udhara liwat konduksi panas dhuwur lan difusi partikel gel, lan pungkasane mbentuk lingkungan suhu sing konstan.Iki ndadekake awak manungsa lingkungan suhu nyaman bakal ngidini sampeyan turu kanthi aman

  • Bantal Gel Memori Kupu-kupu Nglindhungi Tulang Belakang Serviks Slow Rebound Memori Bantal memori Bantal memori Komunitas Ikon Diverifikasi

    Bantal Gel Memori Kupu-kupu Nglindhungi Tulang Belakang Serviks Slow Rebound Memori Bantal memori Bantal memori Komunitas Ikon Diverifikasi

    Cocog kanggo wong sing seneng turu ing sisih siji, duwe vertebra serviks lan nyeri bahu, nggarap ponsel utawa sirah mudhun nganti suwe, lan asring kringet lan wedi panas.Nalika lying ing mburi, tengah desain kupu 3D, radian kanggo ndhukung sirah, gulu lan Pundhak, gulu pangayoman turu.Nalika turu ing sisih, desain unik swiwi occipital gantung 45 derajat ngeculake tekanan gulu supaya pundhak bisa didhukung kanthi lengkap.

  • TPE Pektin Lateks Loro-ing-siji Ergonomi Gulu Bahu Perlindhungan Aid Bantal Turu

    TPE Pektin Lateks Loro-ing-siji Ergonomi Gulu Bahu Perlindhungan Aid Bantal Turu

    Pambuka: Lateks mentah lan pektin kualitas dhuwur sing dipilih kanthi efektif nggawa sirah lan gulu kanthi wewangian alami lan kesan tactile sing alus.Lapisan ndhuwur digawe saka pektin TPE sing cepet pulih kanthi cepet, uga diarani "kulit buatan", sing aman, sehat lan sehat.Karakteristik cepet-rebound lan lumahing kothak diatur unik mbantu pas kurva awak kabeh amba mbosenke, ngindhari gerah saka gulu kaku yen obah mubeng ing turu.Kajaba iku, sp ...
  • Tekanan Zero TPE 3D Honeycomb Neck Protection Bisa Dicuci TPE Bantal Batin Kanggo Turu

    Tekanan Zero TPE 3D Honeycomb Neck Protection Bisa Dicuci TPE Bantal Batin Kanggo Turu

    Kaluwihan Inovatif honeycomb hollowed struktur release meksa roto-roto.Alus lan Elastis banget, Rebound ing milidetik supaya pas karo kurva sirah lan gulu kanthi dinamis.360 ° Bisa dicuci.Kapasitas antioksidan gedhe, kinerja stabil ngluwihi toleransi.Ventilate lan nyegah stuffiness.Katrangan Bahan TPE Teknologi Modern sing digunakake lentur lan cukup alus kanggo menehi rasa turu ing awan.Manfaat saka struktur berongga lan karakteristik bahan TPE, ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2