Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Bantal Gel Kab

  • Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Cooling Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Bantal

    Gel polimer nduweni karakteristik elastisitas dhuwur lan kurva alus ing awak manungsa, lan ndemek kulit kanthi alon-alon.Sentuhan alus kaya banyu ndadekake wong aran kaya ngambang ing lumahing banyu, kanthi alami pas karo kurva gulu, ngidini otak lan awak entuk kahanan istirahat sing paling apik, nggawe efek turu sing luwih tahan lan manis.

  • U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    U-shaped Gel Pad Kanggo Slow mbalek U-shaped Memory Foam Bantal

    GEL hydrogel nduweni karakteristik suhu konstan, sing bisa njaga suhu konstan sing relatif nyaman.Bisa digunakake kapan wae, ing ngendi wae nalika sampeyan butuh istirahat utawa dhukungan gulu.Desain rekayasa spine serviks salaras karo awak manungsa lan nyukupi kekuwatan dhukungan sing dibutuhake dening spine serviks nalika lungguh lan ngadeg.Lapisan hidrogel GEL bisa mbantu sampeyan ngilangi panas kanthi cepet lan kanthi efektif kelangan lan pamit panas.

     

  • 3D Two Sided Gel Pad Kanggo Memory Foam Pillow Cooling Gel Pillow

    3D Two Sided Gel Pad Kanggo Memory Foam Pillow Cooling Gel Pillow

    Teknologi semprotan gel berteknologi tinggi, pendinginan terus-terusan lan pengalaman ambegan.Teknologi semprotan siji-sisi materi suhu-sensing, efek suhu pancet apik, loro mangsa lan panas.Bagean sensor suhu seragam lan permukaan inti bantal kandhel lan cilik, sing bisa ngganti panas hawa kanthi cepet supaya ambegan lan nyaman.

  • Butterfly Cooling Gel Pad Cooling Pad Kanggo Butterfly Memory Gel Bantal

    Butterfly Cooling Gel Pad Cooling Pad Kanggo Butterfly Memory Gel Bantal

    Napa gel ora kelangan?Kita kabeh ngerti konsep suhu kamar.Suhu kamar umume dijaga ing kisaran sing wis ditemtokake ing saindhenging taun.Suhu kamar ing mangsa lan mangsa panas ora beda banget, nanging wong ngrasa beda babagan anget?Iki amarga asor udhara ing mangsa panas luwih dhuwur tinimbang ing mangsa.Penguapan banyu ing permukaan awak manungsa luwih alon tinimbang ing mangsa.Awak manungsa mbuwang panas liwat penguapan, sing ...
  • Cool Checkered Gel Pad Kanggo Gel Cooling Contour Shape Memory Foam Bantal

    Cool Checkered Gel Pad Kanggo Gel Cooling Contour Shape Memory Foam Bantal

    Bantal gel cooling musim panas bisa nambah kualitas turu, lan upgrade cooling bisa mbantu awak ngilangi panas.Alus lan pas, ngilangake tekanan, nggawe wong rumangsa kelangan sawise turu, lan ngidini sampeyan entuk energi maneh nalika turu sawise kesel.Gel kothak wis area gedhe, lan pas sirah nalika digunakake, lan wilayah kelangan lan kelangan iku kena uga gedhe, lan Gamelan sakabèhé ora gampang prangko ing pasuryan sawise nggunakake.

  • 3D Mousse Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Cooling Bantal

    3D Mousse Gel Pad Kanggo Gel Memory Foam Cooling Bantal

    Gel polimer nduweni karakteristik elastisitas dhuwur lan kurva alus ing awak manungsa, lan ndemek kulit kanthi alon-alon.Sentuhan alus kaya banyu ndadekake wong aran kaya ngambang ing lumahing banyu, kanthi alami pas karo kurva gulu, ngidini otak lan awak entuk kahanan istirahat sing paling apik, nggawe efek turu sing luwih tahan lan manis.

  • Gel Bantal Dewasa Ngarep Summer Cool Slow Rebound Memory Bantal

    Gel Bantal Dewasa Ngarep Summer Cool Slow Rebound Memory Bantal

    Gel partikel kelangan, suhu konstan lan panyerepan panas, turu alami.Gel kasebut ngemot partikel kelangan sing padhet ing njero, sing bisa nyerep panas manungsa lan mbentuk ijol-ijolan panas sing mbukak antarane awak manungsa, gel lan udhara liwat konduksi panas dhuwur lan difusi partikel gel, lan pungkasane mbentuk lingkungan suhu sing konstan.Iki ndadekake awak manungsa lingkungan suhu nyaman bakal ngidini sampeyan turu kanthi aman

  • Bantal Gel Memori Kupu-kupu Nglindhungi Tulang Belakang Serviks Slow Rebound Memori Bantal memori Bantal memori Komunitas Ikon Diverifikasi

    Bantal Gel Memori Kupu-kupu Nglindhungi Tulang Belakang Serviks Slow Rebound Memori Bantal memori Bantal memori Komunitas Ikon Diverifikasi

    Cocog kanggo wong sing seneng turu ing sisih siji, duwe vertebra serviks lan nyeri bahu, nggarap ponsel utawa sirah mudhun nganti suwe, lan asring kringet lan wedi panas.Nalika lying ing mburi, tengah desain kupu 3D, radian kanggo ndhukung sirah, gulu lan Pundhak, gulu pangayoman turu.Nalika turu ing sisih, desain unik swiwi occipital gantung 45 derajat ngeculake tekanan gulu supaya pundhak bisa didhukung kanthi lengkap.

  • Bantal busa memori bantal gel pendingin disesuaikan amazon hot sale bantal kepadatan tinggi

    Bantal busa memori bantal gel pendingin disesuaikan amazon hot sale bantal kepadatan tinggi

    Sanajan akeh produk busa memori cenderung nyerep panas, bantal pendingin gel duwe sisipan gel ing lengen rajutan, sing ngeculake panas lan njaga bantal dadi adhem lan nyaman ing wayah wengi.Rega bantal cukup, adoh luwih dhuwur tinimbang rega rata-rata bantal busa memori kualitas dhuwur.

    Bantal cooling gel nduweni rasa tangan medium lan luwih cocok kanggo wong sing lungguh ing sisih lan supine.Wong-wong sing ngormati stres bisa uga seneng struktur busa memori Gel Cooling Pillow, sing duwe garis sing jero banget.Tutup rajutan uga digawe saka bahan sing disertifikasi, sing tegese ora ngemot zat sing mbebayani sing bisa ngalangi istirahat sing sehat.Bantal kasedhiya ing ukuran gedhe standar.Kanggo perawatan sing gampang, tutup rajutan bisa dicopot lan bisa dicuci nganggo mesin.

  • Memory Foam Bed Cervical Ortopedi Neck Rest Visco Cool Memory Foam Cooling Gel Bantal

    Memory Foam Bed Cervical Ortopedi Neck Rest Visco Cool Memory Foam Cooling Gel Bantal

    A kudu dibalèkaké gel kelangan lan bantal umpluk memori;lapisan gel kelangan ing sisih siji kanggo bengi anget lan umpluk memori ing sisih liyane kanggo bengi adhem.umpluk memori alus cradles sirah lan nahan gulu lan pundak ing posisi turu optimal lan nahan wangun wengi sawise wengi.Busa memori gel sing adhem ngatur suhu, nyebarake panas lan ningkatake aliran udara supaya sampeyan tetep nyaman ing wayah wengi.

  • Kontur Bentuk Bantal Gel Cooling Nyaman Memory Foam Bantal karo Copot Cover

    Kontur Bentuk Bantal Gel Cooling Nyaman Memory Foam Bantal karo Copot Cover

    Bosen turu ing bantal sing luwih panas tinimbang srengenge awan?Bantalan gel cooling sing unik njaga gulu lan sirah sampeyan adhem ing wayah wengi - apik kanggo turu sing anget utawa ing iklim sing lembab.
    Bantal busa memori hypoallergenic sing ambegan ora ngemot lateks, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan irung, ruam, utawa mata berair.