Mikufoam is a manufacturer specializing in the production of various foam products

Peran Polyurethane Absorber Bump

Polyurethane nyereper bumpiku salah siji saka piranti pangayoman safety, kang bisa Applied ing sawetara saka sudhut.Bisa digunakake minangka piranti safety kanggo kreteg kreteg, gantry crane, winches, elevator, lan transportasi mechanical kanggo titik pungkasan, lan uga bisa digunakake kanggo sudhut ngarep lan mburi macem-macem van mobil kanggo nyegah tabrakan.PU absorber bumpora mung bisa nresep jumlah gedhe saka kinerja impact, nanging uga duwe elastisitas impact dhuwur lan Recovery compressive apik.

1

Polyurethanemandheg mandhegduwe akeh banget sifat, kalebu kekuatan mechanical dhuwur, jampel apik, jeblugan-bukti, resistance karat, resistance panas, resistance kadhemen, resistance lenga lan resistance tuwa.Dibandhingake karo karet-jinis, spring-jinis lan hydraulic-jinis buffer saiki digunakake ing negara kita, polyurethane buffer ora mung duwe kinerja buffer adoh unggul, nanging uga duwe gravitasi tartamtu cilik, struktur prasaja, biaya murah, lan instalasi trep lan pangopènan.

PU Customized Car Bump Stop Kanggo Automotive Shock Absorber Tuning Auto Parts

Dibandhingake karo bumper jinis karet, bumper polyurethane ora mung duwe resistance impact, nanging uga duwe umur layanan dawa.Dibandhingake karo buffer spring-jinis, bobot saka buffer polyurethane punika 1/10 saka bobot saka spring-jinis buffer, lan rega 1/3 saka spring-jinis buffer karo kapasitas buffer padha, kang nemen nyimpen. baja lan simplifies proses produksi.Dibandhingake karo buffer hidrolik, luwih unggul, ngilangi kebutuhan kanggo macem-macem komponen hidrolik, sirkuit minyak kompleks, lan liya-liyane, ngindhari masalah sing nyusahake kayata bocor minyak, nyuda beban buruh pangopènan, ngirit dhuwit, lan entuk keuntungan ekonomi sing luwih gedhe. kanggo pangguna.

Suku Cadang Mobil Shock Absorber


Wektu kirim: Jul-12-2022